Saturday 7 September 2013

This blog

Ďakujem všetkým za to obrovské množstvo ľudí, ktorí si prečítali poslednú časť.
(tiež si taký nápis spravím a budem to svojmu chápavému okoliu zdvíhať)

Prepáčte, neurazte sa, nebolo to myslené na vás v zlom, ďakujem veľmi tým, čo na časť klikli, pozreli si ju. No aj tak, kde sú tí ľudia, čo sem chodili kedysi, tie čísla šplhajúce sa vysoko nad tisícku? Pripadám si tu ako vo westerne v nejakom opustenom meste, už len koliečko slamy alebo čoho sa tu pohne a inak ticho.

Mám teda na vás otázočku(y). Keby sme chceli tento blog trochu zmeniť, niečo na ňom vylepšiť, čo by ste chceli, aby sa tu pridalo? Čo by sme sem ešte mali dávať? Aký typ článkov, články o čom? Čoho viac? Čoho menej? Čo dať úplne preč? Čo by ste si radi prečítali, videli tu? Dajte vedieť, ak také niečo je.

Ďalej som vpravo pridala nabok kontakty, ak by niekto chcel sa kontaktovať, alebo len follownuť a urobiť radosť, nech sa páči. Je tam aj ask, ak by bol niekto zvedavý na čokoľvek, len teraz som ho asi dva dni dozadu založila, kvôli tomuto blogu len, tak ak by ste chceli vedieť, pýtajte sa. Prezradím pokojne aj niečo o Lonely alebo Happily Never After, veď vlastne ani neviete, o čom to bude. Žiadne veľké spoilers, ale niečo vám určite poviem ;)

A ešte, špečialné pre Sarah: Honey, môžem ťa uistiť, že tie čísla majú význam, veľa z nich by ho stratilo, keby bolo o jedno väčšie alebo menšie, za mnohými sú ťažké výpočty... nie sú ale v každej časti, lebo keby boli, myslím, že súvislosť medzi nimi aj ich vysvetlenie by bolo príliš ľahké a jasné :) ale tak hádam na konci už budeš vedieť, čo znamenali ;)

4 comments:

  1. Ja na tomto.blogu nechcem zmeniť nič, ja som stály čitatel, ako iste vieš. No a k číslam: na konci asi áno :)

    ReplyDelete
  2. Možno to ani nejako nevnímaš,ale naozaj som jedna z tých,čo číta tvoj blog pravidelne,niekedy aj viackrát za deň ho skontrolujem,či náhodou nie je niečo nové :-D nemeň nič,buď sama sebou a mne sa to takto páči.Tvoje príbehy sú iné,nápadité a fakt ich môžem,moc moc :)) len nechápem niektorým veciam v Lonely,ale beriem to tak,že sa to časom asi vyjasní a je to asi aj preto,lebo som blondýnka :-D (prirodzená,nie som až tak tupá ale stáva sa,že mi to proste nemyslí :-D) Ľutujem tých,ktorí tvoj blog už nečítajú,lebo prídu o veľa :))

    ReplyDelete
  3. som tu :D mne sa všetko pááči :3
    ale asi najviac najviac milujem, ked píšeš svoje výlevy o škole, chlapčiskách, živote a taak :))

    ReplyDelete
  4. Ja by som sa chcela spytat ci budete este pridavat she is mine

    ReplyDelete