Monday 30 September 2013

Šalalalalaláá

Miláčiky, lásky a všetci moji milovaní... (už je vám jasné, že niečo chcem, však? huh...)
Anyway, najprv jedno véééľké ďakujem úžasným ľuďom, ktorí považuju niektorém z poviedok tochto blogu za hodné súťaže, vážime si to a ľúbime vás :* (cítim sa poctená, že som bola nominovaná v jednom komentári spolu s -A alebo Adel alebo ako chceš... proste wow... ok, šibe mi)



Anyway, k pointe... dokopala som sa k tomu, že idem slovenčinárovi doniesť sloh (u nás to funguje tak, že donesiš niečo, on zhodnotí a ak sa bude páčiť, dá jednotku, s tým že jednotku dostali aj slohy o tom, ako sa päťroční stratili v zoo... -_- taká šľahká, nie?) a ja som stále na vážkach, čo mu totiž chcem odovzdať je upravená verzia epilógu z Lonely a ja vážne nemám tušenia, akú reakciu čakať... tak sa chcem spýtať, či by ste to s tým riskli aj vy...

A ešte jedna otázočka... Názov. Mám pár variánt, ale ak by mi niekto povedal, ktorú považuje za najlepšiu, budem vďačná.
a) Klaun
b) Osud a klaun

Poraďte prosíím :*
Ale aby nebolo, že som nič sem také nedala, len vás o niečo prosím, pár obrázkov na zasmiatie? A možno aj niečo z mojej inej tvorby? Kreslenie a fotenie, čo má najnovšie chytilo... (nič to nemá spoločné s novým mobilom a tým, že som na instagrame, not a chance....)







tešíte sa tak strašne ako ja?

nepýtajte sa, prečo je to tu... neviem, či sa rozplývať alebo plakať...

musím uviesť zdroj, ktorým je Adel (-A.), ale tento obrázok sa ďalej nezdielať nedal

awww :3

toto je tak dokonalé, ja tú ženu milujem :3



neviem, prečo je to také malé (fajn, viem, ale detail) ale tak kreslila som...

lapač snov :3


najväčší narcis na svete... aka Moi... (viem, všetci ste videli na fb, a?)



ĽUDIA, NEZABUDNITE TIE OTÁZKY HORE, SÚRNE!!!!!!

7 comments:

  1. Obrázky ma rozosmiali ako vždy, hlavne ten s Donnou (koľkýkrát ti idem ďakovať, že vďaka tebe som začala pozerať ten najúžasnejší britský seriál, to vážne netuším) :D
    na tvojom mieste by som to s tým epilógom URČITE riskla ;)
    a názov... to teda neviem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, a inak, veľmi sa ospravedlňujem za spam, len som chcela poprosiť, ak by si mala čas a chuť, bola by som veľmi vďačná, ak by si na pár minút zašla na môj novovytvorený blog a prečítala si prvú časť môjho príbehu :) straaašne moc by ma potešil tvoj názor ;)
      http://wonderfultrivia.blogspot.sk/

      Delete
  2. Sa tu casto omiela moje meno :D stale sa smejem na tom obrazku co som ti poslala :D. Ohladom tej súťaže, ja si povedala že nechám zasa priestor iným, menej zmamym ako som ja.
    Ten epilog rozhodne daj triednemu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som sa osrala. Kukla som si tie nominácie asi po týždni a čo tam nevidím....:D
      Každopádne som zvedavá :D

      Delete
  3. Ukáž sa dievča :3 názov - Klaun ;)
    držímpäste.

    ReplyDelete
  4. Určite to riskni! Lonely je úžasné, a myslím, že si to aj luxusne upravila, takže ak sa mu to nebude páčiť, tak ho ja osobne pošlem do teplých krajín, aby mu lastovičky vysvetlili, čo je talent a že ty ho máš! :D
    A myslím, že názorv by mohol byť Klaun :)

    ReplyDelete
  5. Akurát som sa ťa na to chcela spýtať, či si tomu slovenčinárovi dala ten sloh :D, určite by si mu to mala dať prečítať, veď za skúsenie nič nedáš, a názov? Asi Klaun.

    ReplyDelete