Saturday 21 September 2013

Happily Never After 1

Beauty After Beast


Klopkanie opätkov sa ozývalo miestnosťou, keď do nej Isabelle vstúpila. Eliott ležal na postali a lačným pohľadom sa z nej snažil zachytiť čo najviac. Vlasy vždy tak starostlivo a dokonalo vypnuté dohora jej voľne padali na plecia v ťažkých lesklých vlnách. Jeho oči behali po celom jej tele, zatiaľ čo ona si jeho pohľad užívala a vo vysokých čiernych lodičkách stála priamo pred ním. Medzi prstami sa hrala s čiernym koženým bičíkom a ešte viac Eliotta naťahovala čakaním. Hoci bol od nej mladší, nikdy ju za starú nepovažoval a ona nikdy nepôsobila staro. Aj teraz, keď pred ním stála vo vysokých topánkach a čiernych sieťkovaných punčoškách, ktoré končili podväzkom v polovici jej stehien, ledva lapal dych. Len v svojej luxusnej spodnej bielizni sa naňho usmievala, zatiaľ čo on ležal na jej posteli v košeli a dlhých nohaviciach.

„Chýbala som ti?“ zašepkala a on sledoval pohyb jej plných červených pier. Horlivo prikývol. Isabelle sa usmiala ešte širšie a jazykom si prešla po vrchnom rade zubov. Bičíkom si udrela do dlane, pričom mierne prižmúrené oči upierala na Eliotta. Konečne prešla k nemu, jej boky sa vlnili pri tej vznešenej, delikátnej chôdzi. Isabelle sa aj teraz niesla ako dáma.

„Vyzleč si košeľu,“ prikázala mu a on ju okamžite poslúchol. Čo najrýchlejšie rozopínal gombíky a Isabelle sa usmievala. Sklonila sa k nemu, aby mu venovala krátky bozk, no skôr, než dostal viac sa odtiahla a s úsmevom naňho pozrela. Vlasy si prehodila dozadu cez plece a stále nič nevravela, len ho sledovala.

„Už je to dlho, čo sme sa nevideli,“ poznamenala akoby mimochodom a bičíkom prechádzala znudene po jeho hrudi.

„De-deväť dní,“ zašepkal slabým hlasom.

„Ja viem počítať,“ zasmiala sa a švihla ho bičíkom, na čo zasyčal.

„Žial, tragické udalosti minulého týždňa nám nedovolili stretnúť sa,“ povedala naoko smutne.

„Mrzí ma to,“ zašepkal znova a Isabelle ho znova švihla bičíkom.

„Neklam mi. Nemrzí ťa to,“ povedala chladne. Nevedel, čo povedať.

„Prečo by malo?“ zasmiala sa tak isto chladne. Posadila sa k nemu na posteľ a pohladila ho po líci, na čo sa jemne zachvel, zlatá obrúčka na jej prste bola oproti jeho telu príliš chladná. Isabelle si to všimla a pohladila ho znova, tentokrát vrchom dlane a on sa znova pri dotyku studenej obrúčky zachvel.

„Nepotrebujem tvoju falošnú ľútosť, len tvoj dotyk,“ zašepkala mu priamo do ucha a konečne sa perami dotkla tých jeho. Jej pery boli dokonalo hladké, jeho drsné. Dlaňou mu prešla po bruchu a hrudi, pričom v nej stále držala bičík. Odtiahla sa od neho, pozerajúc mu do očí.

„Aj ty si mi chýbal,“ povedala a v jeho očiach sa zalesklo prekvapenie. Pekné slová od Isabelle neprichádzali ľahko. Sklonila sa nad neho a pomaly začala jeho hruď posievať bozkami. Jeho ruky sa opatrne presunuli na jej chrbát, kde našli zapínanie podprsenky. Keď Isabelle pocítila dotyk jeho prstov na chrbte, odtiahla sa.

„Ešte nie,“ povedala prísne a po neposlušných prstoch mu šľahla bičíkom, „si nedočkavý. Chýbala som ti až tak veľmi?“

Sťažka prehltol a prikývol, na čo sa Isabelle usmiala.

„Vieš, že nemôžme byť spolu pričasto,“ napomenula ho a šľahla ho bičíkom na jasne sa črtajúcich prsných svaloch. Prikývol.

„A predsa by si chcel,“ povedala rovnako prísne a šľahla ho znova. Znova prikývol.

„Dobrý chlapec,“ usmiala sa, kútiky jej pier sa po prvýkrát v ten deň vytiahli do skutočného úsmevu a obdarila ho vášnivým bozkom, po ktorom sa však znova odtiahla. Ako vždy ho naťahovala najviac ako sa dalo.

„Páči sa ti, keď ťa bijem?“ spýtala sa a znova ho udrela bičíkom. Horlivo prikývol a ona sa usmiala.

„Takže ťa môžem celý deň biť?“ spýtala sa zas a udrela ho ešte raz. Prikývol.

„Ja viem, že sa ti to páči. Viem, že sa ti to veľmi páči,“ zašepkala mu priamo do ucha a bičík mu priložila ku krku. Prehltol a ona bičíkom začala kĺzať po jeho tele stále nižšie a nižšie. Obkreslila jeho prsné svaly, jemnejšie ako predtým ho šľahla, potom pokračovala ďalej po vystupujúcich svaloch brucha, až prišla k okraju jeho nohavíc. Presne uprostred pokračovala smerom nadol, cez jeho opasok nižšie, po napnutej látke nohavíc, až sa dostala na prikrývku postele, kde zmenila smer a bičíkom prechádzala nahor. Opäť ho šľahla na bruchu, kým bičík zdvihla a pustila ho na zem. Elegantne sa postavila z postele a kľakla si na prikrývku, nohy z oboch strán jeho nôh. Sklonila sa k nemu, jeho spodnú peru vzala medzi svoje, zatiaľ čo prstami pomaly prechádzala k pracke jeho opaska. Eliott si povzdychol a nahmatal dlaňou jej podprsenku.

Dvere spálne sa s hlasným buchotom otvorili a Isabelle sa prekvapene obzrela. Do miestnosti sa rútilo množstvo ľudí, všetci pred sebou držali zbraň. Muž vpredu namieril zbraň priamo na ňu.

„Isabelle Beastová, ste zatknutá pre podozrenie z vraždy.“



Najbohatšia Britka za mrežami  hlásal titulok väčšiny britských denníkov na ďalšie ráno. Množstvá ľudí sa zastavovali v novinových stánkoch aby si prečítali túto klebetu, ktorá bola jedinou témou všetkých rozhovorov v ten deň. Predavač podal jedny noviny dievčaťu s fialovými vlasmi a ono mu podalo drobné. Aj s novinami sa posadila na najbližšiu lavičku a čítala.


Londýnska polícia potvrdila, že v stredu 17. septembra zatkli známu manželku nedávno zosnulého britského podnikateľa sira Alfreda Beasta. Jeho o 54 rokov mladšia manželka je hlavnou podozrivou v prípade jeho nešťastného úmrtia, povedal našej redakcií náčelník policajného zboru Christopher Laberry. Celé Anglicko po tejto neočakávanej informácií zostalo v šoku, je možné, že smrť tohto významného muža bola vraždou? A je jeho manželka za ňu naozaj zodpovedná? Polícia sa odmieta bližšie vyjadriť, no v prípade Isabelle Beastovej je už teraz veľa dohadov a klebiet. Mnohí veria, že dáma ako je Isabelle, ktorú celá krajina pozná ako milujúcu manželku a veľmi štedrú osobu angažujúcu sa vo všetkých charitatívnych záležitostiach nemohla takýto hrozný čin vykonať. No sú aj ľudia, ktorí sú už teraz persvedčení, že Isabelle môže za smrť svojho manžela.

 Isabelle sa od manželovho pohrebu pred verejnosťou úplne uzavrela, nevychádza z vily, v ktorej spolu žili, jej známi hovoria, že nezdvíha telefón. Smrť manžela ju zložila a ona prestáva komunikovať so svetom. Najbližší susedia nám prezradili, že za posledný týždeň k domu videli prichádzať auto rodinného lekára Beastovcov a o Isabelle sa veľmi boja.

Je Isabelle naozaj chorá? Jej priatelia aj rodina tvrdia, že áno, no mnohí veria, že návštevy doktora E. Harrisona majú iný dôvod. Rozširujú sa klebety, podľa ktorých mala Isabelle s doktorom Harrisnom pomer už počas manželstva so sirom Beastom.

Nášmu redaktorovi, ktorému sa podarilo zastihnúť Isabelle Beastovú pred dverami policajnej stanice plačúc povedala, že svojmu manželovi by nikdy neublížila a verí, že polícia nájde vinníka, ktorý za jeho smrť zaplatí. Viac nám žiaľ nepovedala a my môžme len uvažovať.

Je Isabelle Beastová naozaj milujúcou manželkou, za ktorú sme ju všetci považovali? Alebo sme ju vôbec nepoznali?



Dievča noviny znechutene pokrčilo a vhodilo do odpadkového koša. Nikdy ju nezaujímali príbehy bohatých paničiek, ktoré nevedia, čo so svojimi peniazmi. Strapaté fialové vlasy si zastrčila za ucho a kráčala preč.




A začíname... môže byť? Banner bude, len treba pár vecí dokresliť, potom ešte nejaké tie pc úpravy... uf, ešte je roboty dosť.

3 comments:

  1. je to úžasné, žasnem, naozaj. len satrochu bojím toho, čo mám čakať, ale bude to určite skvelé :)

    ReplyDelete
  2. Musím povedať, že si priniesla opäť niečo dokonalé. Časť sa mi veľmi páčila a teším sa na pokračovanie :)

    ReplyDelete
  3. Ja len musím súhlasiť s dievčatami! Veľmi sa tešiím na pokračovanie, keďže znova neviem čo od toho očakávať :)

    ReplyDelete