Friday 16 August 2013

Useless...

Len aby ste vedeli, že momentálne som na dlhšiu dobu dosť nepoužiteľná, včera a predvčerom som si balila celý obsah izby pekne do krabíc, nemám tu skoro nič, dnes ideme velice žúrovať, neviem sa dočkať (Iné Kafé, Rytmus, Robert Burian, Moja reč...) neskutočne sa teším, s mojimi milovanými babami, haluz bude, verím tomu, zajtra sa ide na hokej a potom v nedeľu sa už nábytok vynáša z izby a začína sa dávať dole všetka omietka a maľovať... dva týždne nič sa v tomto dome nebude dať robiť, ani nehovorím o tom, že budem spať neviem kde, asi budem mať v spálni u rodičov matrac (keďže obývačka sa tiež maluje a gauč nie je), čo znamená, že spať budem musieť ísť netuším kedy, ale moje nočné písanie asi nebude... takže časti, pfúúúú, nemám tušenia kedy, prepáčte, no niečo sa tu pokúsim, nech to tu neupadá úplne... na dnes aspoň obrázky? forgive me?




:DDDD vážne neviem o nikom, kto by mal radšej Tylera a to poznám fanúšikov naozaj dosť :)

Daviiid :3 :3 

ja viem, nikto nepochopí, lebo tu nemám whovians, ale aj tak to sem dám, pointa je, že máme konečne 12 doctorov, po 5o rokoch máme už dvanásteho a preto sa čas odteraz hovorí ich menami :) veľa ľudí to robí, ja tiež a je to super, lebo mi rozumie len jeden človek :)

... EVIL DUCKS!!

:DDDDDDD

kto sa so mnou hlási? 

toto... tak dokonalé Wholock spojenie, aj keď neviem, či sa smiať alebo plakať a zas nikto nepochopí :(

asi blbý čas odporučiť Sherlocka, Doctora Who a Torchwood? :) ale pozrite si to!! (ak tak Doctor pred Torchwoodom, nadväzuje to čiastočne)





yup :3 love ya all

toto je diabol, prečú sú všetci spisovatelia takí diabolskí? (nie, že by som nechápala tú radosť zo zabíjania postáv, hlavne tých obľúbených, ale ja to čítam!!!)



Benedict :3 a celkovo, :DDDD

Daviiid :3 
love ya :*

5 comments:

  1. tak držíme palce pri sťahovaní :) (ja a môj pes aby bolo jasné hej)

    ReplyDelete
  2. jaaaaa som za Forwood!!!!! Ak by som aj niekedy chcela vidieť Klaroline spolu, určite by som ich tak nenechala, pretože Tyler..och :3
    ale.... čo takto z nich spraviť trojicu?? :33

    ReplyDelete
  3. vieš čo ti poviem? http://31.media.tumblr.com/cbb7ac8f4e70b3e0c983eedd796bb76a/tumblr_mphk9cUdHK1rq2x2lo1_500.gif !! :D
    Tumblr školu beriem všetkými desiatimi, som poctivý Superwholockian!:D hlavne Yoga with Tom Hiddleston a Swimming with Benedict Cumberbatch o.O tam by sa žilo^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. neverila som, že niekoho takého v tejto Narnií nájdem a obdivujem ťa, neskutočne, ja už som k tomu na ceste, verím, že sa raz aj ja budem píšiť tým titulom Superwholockian, dve mám za sebou, supernatural sa blíži tiež :3 (už som videla asi prvých päť minút, len ma to donútili vypnúť, och... :( )

      Delete