Sunday 7 July 2013

♔ Summer ♔


Prišla som sa v podstate rozlúčiť. V stredu ráno letí také pekné lietadlo z bratislavského letiska, smer Londýn a ja tam budem sedieť :3 Neviem sa dočkať, no zároveň mi tie dva týždne budete chýbať a to neskutočne, rozhodla som sa, že notebook zostáva doma (nie preto, že mi to zakázali, preto som si ho práveže zobrať nakoniec chcela), nechcem tam stráviť čas za ním, chcem si tam užiť more, bratranca, mesto, pláž, takisto Londýn, keď tam pôjdeme, chcem fotiť, kresliť a baviť sa s ľuďmi. Neviem sa dočkať nákupov (mám už sľúbený výlet do 1D obchodu a už len v hlave počítam, na koľko ľudí mám myslieť a škrtám mená postupne, pretože peňaženka a moje potreby ďalších nákupov nepustia), takisto ale obchody samozrejme z oblečením, nikto ešte nevie, ale rýchlo zistia, že ideme nakupovať do kníhkupectva :3 alebo sa tam minimálne pozrieť, aj keď neverím, že odídem s prázdnymi rukami, mám neskutočne dlhý zoznam kníh, ktoré chcem (a musím sa pochváliť najmä Anet a Em, že v zozname už figuruje aj kompletná tvorba Johna Greena) a naozaj si niečo z toho už musím zohnať :) Zohnala by som si ich aj skôr, ale keď tu ich v kníhkupectvách nemajú a objednávať to sa mi nechce, je to tam dosť drahé.

No čo, ako si užívate leto? Ja mám chvíľkami pocit, že mám to svoje už za sebou, keď také Chorvátsko bolo strašne dávno a pripadá mi to, že s ním aj leto. Mám plány, no všetky sú na "potom". Kedy už konečne príde potom? Alebo raz? Neznášam tie pojmy... Verím ale, že keď sa vrátim, že sa to zlepší, pôjdem ku kamoške, ďalšia mi sľúbila, že pôjdeme niekam na diskotéku alebo niekam, takže rátam s tým, že to sa dohodneme, potom samozrejme stretnem moju úžasnú Sue, na ktorú sa neskutočne teším a takisto Sarah. A tiež verím, že ešte s Terči niečo poriešime (mali sme toho naplánovaného dosť), že sa ešte nejaké to kúpalisko prihodí alebo niečo. Hádam. Napíšem vám potom o tom, aké krásne bolo Anglicko (ako keby sme všetci nevedeli), podávam fotky, aj keď na väčšine bude to isté, lebo si budem užívať fotenie a sama sa na fotku málokedy dostanem (aspoň ju nepokazím svojim ksichtom) a samozrejme sa pochválim, čo som pokupovala. Aspoň budem mať o čom vypisovať. 

Ako ste zatiaľ prázdninovali? Naozaj napíšte, rada si prečítam, ak to samozrejme nie je veľmi osobné. Ja v poslednej dobe neskutočne veľa kreslím. Hlavne vonku, na slniečku, rozložiť si farbičky a papier. Vážne mi to už chýbalo, skutočne si to rozložiť a plne sa tomu venovať. Som síce ten tip človeka, ktorý si dokáže v škole na matike vyložiť nohy spoluseidacej na stoličku, vytiahnuť zápsiník s ceruzkou a do ucha strčiť slúchatká, ignorujúc rovnice (true story), ale niekedy si človek k tomu naozaj potrebuje sadnúť a neriešiť nič iné. Preto som ani nepohla s Lonely, čo ma mrzí, dnes sa ešte pokúsim, keď sa večer z vonku vrátim. Neskutočne som sa v poslednej dobe zamilovala do zlatej a striebornej farby, stále kreslím len s týmito dvomi farbičkami :3

Fajn, uznávam, článok bez hlavy a päty, ale hlavne som sa chcela rozlúčiť, povedať, že vás ľúbim, ešte kým odídem sa pokúsim nejakú tú kapitolu, photo spam a taktiež challenge, ktorý vám tu nechám na dni, keď budem preč.

2 comments:

  1. vieš si vôbec predstaviť ako mi dva týždne budú chýbať naše konverzácie, celá ty? :(( ešteže sa stretneme, možno mi to vynahradí to celé :) strašne mi budeš chýbať, uži si Londýn, mysli na mňa, leto bude naše.:)) :-** love ya

    ReplyDelete
  2. Som naozaj potešená a dúfam, že sa ti kniha páčila :)pretože je perfektná!!

    ReplyDelete