Saturday 22 June 2013

Tiež máte pocit, že sa ozývam, len keď niečo chcem? Lebo ja ten pocit zo seba mať začínam :( A nie som na to vôbec hrdá. Prosím, odpustíte mi to? Stále len hlasujte TU, hlasujte TAM... god, aj sebe leziem na nervy a vždy len s malou dušičou otváram toto okienko, keď vás o niečo také chcem prosiť. Veľmi sa na mňa hneváte? Na svoju obranu musím povedať, že to nie je celkom moja vina, len sa to teraz tak nahromadilo, ale inokedy to tak nie je, však? Prosím, povedzte mi, že nie... :( Keby som aj ja mohla niečo pre vás spraviť, dajte mi vedieť, naozaj by som to urobila, neviete si predstaviť, ako strašne veľa pre mňa znamenáte girls :*
Ja sa polepším, dobre? Napíšem vám časť, pomaličky koniec príbehu a tak. Aj fotky hodím ;) Sľubujem!

A teraz s maličkou dušičkou, ktorá sa tam v kúte schováva a nepriznáva sa za mňa prosím o pomoc znova. Prečo, keď som zúfalá, obraciam sa na vás? Leziem vám na nervy? Viem. Možno verím, že medzi vami, úžasnými ľuďmi sa nájde niekto, kto sa nado mnou zľutuje. Prosííííím.

Ako rada by som vám napísala, že vás poslednýkrát o niečo takéto prosím, ale viem, že to nebude čoskoro pravda. Viac to rozvýjať nejdem, zabijete ma potom, dobre?

Tento hlas, o ktorý vás znova prosím je pre mňa vážne dôležitý, blbá súťaž, blá, blá, blá, nejdem tu otravovať detailami, ktoré nikoho netrápia. Pointa, pre mňa najdôležitejšia vec, ak vyhrám, vyhrám 5oeur, čo je pre mňa dosť (som na tom zúfalo, nebudem klamať) a preto vás vééééééľmi prosím.
To je tá stránka, keď zrolujete kúúsoček dole, vpravo je anketa. Mohli by ste prosííím kliknúť na E: Moje hobby - kreslenie? To je všetko, o čom vás prosím, maličký hlas... Ľúbim vás, prosím, hanbím sa za takéhto žobranie, no aj tak...



Idem vám písať časť ;)

Love ya

1 comment:

  1. wow, pozerala som si teraz tvoju prezentáciu na tej druhej stránke( E)moje hobby -kreslenie) a som úplne uchvátená ... stratila som slová... fakt úžasne kreslíš...wow... dúfam, že vyhráš :)

    ReplyDelete