Friday 22 March 2013

Dieťa skazenej hnusnej generácie narodené na prechode dvoch debilnýchprelomových storočí, ktoré dnes napísalo diktát na 1, a aj tak nevie,ako, do riti, sa píše tento nadpis!!!

Som génius, a čo?! Som geniálna, úžasná, a hnusná, ale ja im to prajem a nech mi nikto nevyčíta, že z môjho sebeckého hľadiska je to len jeden odporný nadchádzajúci školský rok, ktorý tu mám stráviť sama v tomto veľkom dome bez veľkého brata a veľkej sestry. Som niekto kto musí byť iný, kto vždy viniká, nech už je to akokoľvek, a nech si nájdem spôsob až za hranicami pekla ale nikto mi nemôže odoprieť že vo mne vrie tristodeväťdesiatosemmiliónov pocitov a z toho mi najviac krivdí celý svet, lebo mne to zákony nedovolia, ísť tam kam chcem, za tým čo chcem, za svojim SNOM, aj keď každý druhý človek vyťahuje z rukáva citáty o našej slobode, o tom akí sme sprostí, lebo využívame len 3 úbohé percentá nášho mozgu,a že stačí len chcieť, rozvíjať svoju osobnosť a ÍSŤ ZA SVOJÍM SNOM! Ale nie, ono to, kurva nestačí! Tak nebuďte takí múdri a nevravte mi, že svoj talent nerozvíjam, keď môj talent zapadne prachom v tejto diere, svet bude stále skazení a ja stále len jeden obrovský hnusný narcis, bez ktorého sa planéta točí!!!

Som bosorka, a čo?! Som hnusná na ľudí, ktorích ľúbim, len preto, že chcem. Že cítim tak nehorázne obrovskú krivdu z milión hľadísk! A áno, pravdepodobne mám hysterický záchvat, ale mňa to nehorázne desí, byť tu sama! Všetko ma desí! Lebo ja som zase spravila gigantickú chybu, ak nie dve, a teraz som zase zúfalá a stratená a s vedomím že oni si obaja odídu za svojím SNOM, len ja nemôžem!!!





A to som ja, to dievča, pre ktoré nemám pravé prídavné meno, a moj zvyčajný big, BIG!, úsmev pre celý svet, ktorý mám vždy pokiaľ nie som nasratá, zúfalá, stratená, alebo nemám krámy, či hnusné vlasy!!!

3 comments:

  1. A ešte chcem dodať že ten smetiak má fotku so mnou :(

    ReplyDelete
  2. Nikdy som si nemyslela, ze budem zavidiet smetiaku:(. A co sa stalo mojaa? Alexi xxx

    ReplyDelete