Saturday 1 December 2012

Vaše trable, naše hrable! :D odpovedáme Brii a Soňči :)

Otázka od Brie: ..poraďte mi čo mám kúpiť rodine na Vianoce :D (rodičia, babka, brat...)






Rada od niekoho, kto nikdy darčeky nekupuje, od Maruš :D

Milá Bria :) ... babke sa výhradne kupujú papuče :D kľudne sa dajú zohnať aj papuče okolo 3€ (myslím) :D ..neviem ako starého brata máš, ale nech je to akokoľvek, prasačiny sa na Vianoce nehodia :D ..s vlastnej skúsenosti, bratovia bývajú svine, (ak nedosiahol 6r. príde to ;)), preto mu môžeš kúpiť napr. ponožky :D ..s Bartom Simpsom potešia ale nemusia byť! :D ..alebo boxerky, či trenírky! :D ..rodičia bývajú to najťažšie, ale pena do kúpeľa alebo poháre z tesca nikdy neuškodia! :D ..ak som to zle pochopila,  a ty hladáš jeden spoločný darček, rozhodne kúp spoločenskú hru :D ..ak máš chápavú rodinu, odporúčam Bang!, ak nie,  tak skús napr. Tabu! :)
Neviem ani, aký máš rozpočet, tak som vyberala možmosti také, primerané :P
A Bria? :) ..my berieme aj seriózne vážne otázky, bez problémov ;) ..ak také máš, kľudne sa pýtaj!


Keď sa zamyslí Kikuš...

Ja osobne darčeky rodičom vždy riešim rovnako. Spolu so sestrou sa zložíme na jeden spoločný. Napríklad teraz chceme kúpiť sklenný rám a podávať tam fotky. Myslím, že fotky vždy potešia. Okrem toho na Vianoce, v takej poriadnej zime určite padnú vhod teplé ponožky či papuče, najlepšie nejaký zimný vzor, vločky, snehuliaci, sobíky... Raz som ocinovy kúpila zásobu horúcej čokolády, takej v prášku.
Babka, fúúú, to je pre mňa osobne vždy dilema. Dobrá knižka, ak vieš, aké má rada (ak má rada) je fajn, prikláňam sa k papučkám od Maruš (len uhádnuť veľkosť nohy :D)
A brat. To musí byť ťažké. Ja osobne, ako dobrá sestrička by som brata odbila totálnou hovadinou :D Ak je mladší, skús najbližšie hračkárstvo a pozeraj, čo nie je ružové ani fialové, to sa mu bude najskôr páčiť. Staršiemu možno nejakú kozmetiku? Sprcháč, šampón, ak používa, gél na vlasy.
A dobrá otázka, na to ešte moja hlava stačí, žeiadne špekulácie :)
                                                                       

...


Sonička sa nás pýta, prečo sa leto volá leto, a zima zima ? :D ..ešte ju zaujíma, prečo to nie je naopak? :P (Soni, máš maximálne krestívnu a zaujímavú otázku :D)



Maruškina teória! :)

keď slovo leto preskladáš, vznikne ti telo.. a telá sú pre leto veľmi charakteristické :D kúpaliská, ľudia čo sa ledva obliekajú lebo je horúco a tak :D ..preto leto :D ..ale zimu nepreskladáš :D vznikne ti nejaký mišung, ako keby drkoceš zubami, alebo si pila.. a to sa robí v zime! :D ..teoreticky by to mohlo byť aj naopak, keďže chalani strácajú niekedy slová keď vidia baby v plavkách, a v zime nám býva zima na telo ale.. :D ..ale zjavne druhá varianta Ľudivítovi Štúrovi nesedela, preto je leto leto a zima zima ;D

O niečo (o dosť) trapnejšia teória od Kiky:

Leto... leto letí. Neuveriteľne rýchlo. Jeden deň dostaneš vysvedčenie a máš voľno, na druhý je zas september. Leto... je tam slovo LET a s tým sa mi hneď spája let me love you (pieseň od Ne-Ya) :) A pri tom názve človeku hneď napadne láska. a aká je láska? letná láska, tie sú často :)
Zima... v zime sa zíva. Neuveriteľne veľa. Lebo je skoro stále tma a hneď sa ti chce spať. Zo slova Zima veľmi neurobíš ZIM, podľa mňa to zmysel nedáva, ale keď to vezmeš naopak a vezmeš posledné tri písmená, vzinkne ti IMA a to mi už blízko pripomína slovo IMMA :) a s imma sa mi spája imma be (zasa pieseň, od black eyed peas) ale tam už moje nadväzovanie končí. A zima je na konci roka, v decembri.
Preto je zima zima a leto leto.

Dúfame, že sme pomohli, a vy budete kludnejšie spávať! :D
Maruš & Kikuš
Vaše trable, naše hrable! s.r.o ;D

P.S. ďalšie odpovede čoskoro 

3 comments:

  1. Ja len toľko že máte kreatívne myslenie :D :D :D

    ReplyDelete
  2. Ako dať chalanovi v norme najavo, že sa mi páči bez toho aby ma strápnil pred celou triedou? A k tomu keď absolútne netuším, ako na to zareaguje. O_o ak mu to teda povedať mám... pretože neviem ani či by radšej nebolo lepšie pomlčať.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To presne sa chcem spýtať aj ja ↑ .. a moje meno ? .. ehm.. Sova ;)

      Delete