Wednesday 26 December 2012

Completely mad :D (Pre zábavu)

Krátky článok na pobavenie a ukážku retardovanosti niektorých ľudí.
Konkrétne mňa a mojej najnenormálnejšej kamarátky Klaudiky :) Na pochopenie tohto nezmyslu treba isté znalosti angličtiny, Harryho Pottera a hlavne 1D :D Ale myslím, že to stojí za prečítanie. Enjoy. (A nemyslite si o nás nič až tak zlé, prosím :))
Btw, nič z tohto nebolo vopred dohodnuté ani nijak naplánované, len to akosi vzniklo :)
(I luf u, bitch)



 Začalo to jedným obyčajným obrázkom... :D







:D Luf u

6 comments:

  1. :D :D :D :D :D :D Tak dobre som sa nesmiala už dávno :D :D :D :D

    ReplyDelete
  2. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hahahhahahahaahahahaaaaaaahhhhhh u're still mine tho .:D :D :D ľuv u too u dirty minded animal . :D

    ReplyDelete
  3. "my father will hear about this":DDDDDDDDD debata zo svetoznamych hlasok:D Baby, sto bodov u mna mate:DDDD

    ReplyDelete
  4. Môžem niečo napísať? Kika prečo sa mi zdá že tvoj PIT kopíruje všetky poviedky ktoré som doteraz čítala??????

    - verný čitateľ a blogger -

    ReplyDelete
  5. a nie len PIT.. aj nová poviedka... a všetko čo od teba čítam. Je to čudné

    - verný čitateľ a blogger -

    ReplyDelete
    Replies
    1. možno by som mala jeden tip, ale fakt netuším :) možno preto, že vlastne všetky tieto príbehy majú rovnaký námet, päť chalanov, jedna baba a veľká lááááska :) a to už nenecháva veľa priestoru na originalitu :) možno? inak ma nič nenapadá, prisahám, že to nekopírujem, nevidím v tom zmysel, ja to píšem, lebo ma to baví :) keby ma to nebavilo, kašlem na to a nekopírujem :) všetky nápady pochádzajú z mojej hlavy alebo od Maruš, alebo Klaudie (rozhovor vyššie :D), ale to sú len nápady, ktoré mi ony dve dovolia sem zakomponovať :) doteraz som si neuvedomila, že by som niečo kopírovala, teda, takéto poviedky :) som si vedomá, že kopírujem Suzanne Collins, tak trochu jej spôsob písania (síce oveľa amatérskejšie), ale že by som kopírovala nejaké ff-ky som si nikdy neuvedomila :) kedy asi? čím konkrétne? nejaké konkrétne scény? a aké poviedky myslíš, dala by si mi link alebo niečo? rada by som sa tomu do budúcna vyhla :) prosím, neber mi to za zlé, prisahám, že to nerobím vedome :)

      Delete