Monday 26 November 2012

Najviac odveci článok :)

Nemyslím, že niekto pozerá komentáre, či som náhodou neodpísala, takže to urobím takto, pretože potrebujem, aby si to dotyčný prečítal.

V prvom rade Vám musím všetkým poďakovať za krásne komentáre, ale pointa je v tom, že si veľmi pekne prosím od čitateľky podpisujúcej sa -A link na jej príbehy, ktoré by som si rada pozrela, som na ne maximálne zvedavá. A veľmi si vážim, čo si mi napísala, ďakujem, veľa to pre mňa znamená :)
Prosíííím, aj psie očká pridám, rada by som ich videla :)

A aby tento článok nebol až tak veľmi odveci, aspoň obrázky :)

































-A, prosím nezabudni na mňa, naozaj rada by som si to pozrela :D

6 comments:

  1. Aj ja som zvedavá ;D ...a ďakujeme :*

    ReplyDelete
  2. Čitateľka -A. posiela svoje príbehy. :D Teda, no pošlem svoj tretí, ten je najúspešnejší. :D http://www.facebook.com/media/set/?set=a.275490492562752.55952.145063672272102&type=3 Ak máte záujem tak som ešte písala Girl from evergreen, ten je na tej istej stránke v albumoch. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iný kontakt na teba nemám, tak ti to píšem sem, asi si to tu skôr všimneš ako pod časťou u teba :)
      Priznám sa, prečítala som len prvú a zatiaľ poslednú časť.. a práve tou si ma prinútila raz si to prečítať dokonca ;)
      ...neviem koľko máš rokov, ale máš ohurujúcu slovnú zásobu a to sa cení... sama si to tam písala, že Dorotin charakter sa od začiatku rapídne zmenil, povedzme že Adriana bola trošičku sviňa, ale naozaj len málo, skôr išlo o to, že je drzá... ale tvoja Dora mi na začiatku prišla príliš nevďačná a príliš hnusná :) ..ktovie možno aj to je na nej to, čo núti ľudí čítať a robí to tú story zaujímavejšou :)
      ..pametáš si ten predslov, akési intro, pred prvou časťou? :) to si napísala úžasne, je to pravdivé a ty si to krásne sformulovala.. ale to potom asi bolo moc, že má 3 bestsellery, je najlepšia a to všetko, nemyslíš? :)
      ...každopádne písať vieš, píšeš lepšie ako ja, píšeš dospelejšie a máš dotiahnutý štýl :) ..a ako jedna z mála báb čo píše story na fb, si môžeš povedať, že tvoj príbeh je naozaj iný a skvelo napísaný ;D ..nápad moc súdiť nemožem, ale ja si to raz prečítam celé!

      Delete
  3. No, to že je zo všetkého najlepšia, áno tom som možno prehnala, ale tam o to ani tak nejde. Ten príbeh je skôr o vzťahoch a o tom ako sa môže zmeniť človek behom pár mesiacov. Ale každopádne ďakujem, že si si to prečítala. :)

    ReplyDelete
  4. becausetheylive.blog.cz
    ahoj, píšem FF s 1D a bola by som rada, keby si ich prečítaš a ak by sa Ti páčili, aj okomentuješ :)
    P.S.: páči sa mi dizajn Tvojho blogu aj Tvoje poviedky, ktoré pravidelne čítam :)
    prepáč, ako otravujem :)

    ReplyDelete
  5. Milujem tento blog.. ale to je slabé slovo, že milujem.. škoda, že ešte nikto nevymyslel silnejšie slovo. Point in time, najlepší ! A najviac zbožňujem tie "Odveci články" aj keď oni od veci nejsú.. :D Tie obrázky, super.. všetko :D a samozrejme, že aj ja píšem poviedky na blogoch, ale nikdy by som si na teba netrúfla ♥ Táto stránka je proste úžasná.. Vždy keď odtiaľto odchádzam, mám úsmev na tvári :)

    ReplyDelete