Wednesday 14 November 2012

Le článok

Ahoj ľudkovia ( a ostatní) :) Tento článoček je jediné, čo dnes môžte očakávať. Vlastne, čo môžete v najbližšej dobe očakávať. 
Pretože: 
1. V sobotu nás čaká tanečná súťaž v Gbeloch (niekto ide tiež? šanca, že sa uvidíme? píšte!), čo znamená, že dnes som mala tréning tri hodiny, príchod domov cca 19:oo, ešte sa mám učiť anglinu, píšeme zo slovíčok, ktoré som ešte nevidela ani raz (ale hlavne, že už som z nich stihla odpovedať :D) a zistila som, že som si "zabudla" (nie, ja som to urobila naschvál, z lenivosti) učebnicu v škole v skrinke. Z učenia teda nič. Koľká to škoda. 
Lenže, zajtra tréning do 16:15 a s perfektne načasovanými autobusmi premávajúcimi v tejto diere doma pred pol šiestou nebudem. 
A v piatok písomka zo sloviny (ešte nemám ani poznámky, ani tušenia, čo to bude), poobede tréning od 16:oo, kým nás trénerka nepustí. Čo môže byť pokojne aj 2o:oo. Perfect. 
Sobota - odchod do Gbelov o 6:2o (čo znamená budíček o piatej -_-), kým sa vrátime už bude aj nedeľa. Čo budem dospávať. Čiže ďalšia časť sa ZAČNE písať v pondelok. A kedy sa dopíše, to neviem.
2. Už niekoľko dní za pomoci určitej skupinky "vyvolených" ľudí rozmýšľame, čo ďalej, kam sa tento príbeh pohne. A výsledok? Nie je. Teda, ak nechcete únos mimozemšťanmi alebo akýsi (neviem čo) o tom, že ľudia budú mať otvor v chodidle na prijímanie potravy. Toľko ku geniálnym nápadom na pokračovanie tohto príbehu. Som v koncoch. Niečo mám, ale bude to tak trápne, otrepané, jaj. Kašlu na to, som rada, že aspoň viem, čo bude v ďalšej časti (ktorá je už napísana, len bohužial na papieri) a má päť strán! PC to trocha zkráti, no ja zasa viem, že pri prepisovaní tam ešte popridávam kraviny a detaily. Čiže sa môžte tešiť na jednu z najdlhších (a najprevratnejších :D ) častí, len to "trocha" potrvá.

A ešte k tomu najdôležitejšiemu. To čo sa tu včera dialo?! Vy ste to nemohli vidieť, no mne blogger ukazoval pri návštevnosti také čísla, že sa čudujem, že som sa dnešného dňa dožila. Vy ste predchádzajúcu najvyššiu návštevnosť prekonali o 5OO pozretí! Ja nechápem! Do včera bolo najviac cez osemsto a to bolo to najúžasnejšie, čo som zažila. A včera večer? Nepridali sme ani jednu časť ničoho a už tu bolo TISÍC! Nechápem! Večer sme hodili časť ja aj Maruš a čísla preskočili na 13oo!! WHAT?! Ľudia, ako sa Vám to podarilo?! Ďakujem, milujem Vás! :*

Inak, ako ste sa dnes mali? Ja Vám dnešný (školský) deň zhrniem rýchlo. 
1. hodina - písomka z fyziky (tú som ja našťastie nepísala, inak by to dopadlo)
2. hodina - všetci stresovali, že skúša zo sloviny (neskúšal) ale tie nervy, kvalitné, čo Vám poviem
3. hodina - opravené písomky z fyziky (a učiteľka(pardón, profesorka) mi našla ťahák :/)
4. hodina - písomka z franiny (kto má vedieť, ako je po francúzsky zavináč?!)
5. hodina - opravené štvrťročky z matiky
6- hodina - písomka z bio, kde sa mi zasa raz podarilo zahviezdiť :) Päť riadkový opis listov sladičorastov som zhrnula na dve slová: sú zelené :D som na seba teda hrdá :D všetci definície na pol papiera a ja? sú zelené :) logika sa nezaprie :D 

Dobrú noc, majte sa :*
Love ya

P.S. Ku komentárom k poslednému Point In Time
Z Harryho nemal byť sviniar, mne tak nepríde, len je trocha provokatér, ak to tak môžem povedať. Ale on to myslí dobre.






4 comments:

  1. Držím ti palce! :) Ty to zvládneš! ;)♥

    ReplyDelete
  2. nie som z Gbelov ale mám tam zopaár kamošov :P.. veľa štastia.. ;)a tie písomky. nechápem nemáte toho nejak moc?.. šák my sa vždy nejak zahovoráíme učkami ked nám chu dat len 3písomku za jeden den aby nám ju presunuli.. a ty porád každú hpodku.. a teším sa na príbehy ;)

    ReplyDelete
  3. Anooooo, som na vás hrdá za takúto návštevnosť!:) Čo sa týka Harryho v PIT, som rada, že si sa nerozhodla spraviť z neho hajzla (sorry za výraz, rozmýšľala som 5 minút ako to nazvať, no krajšie slovo som nenašla :D) Našla ťahák?:/ bude z toho problém? Lebo pamätám si, že minulý rok mi chemikarka tiež našla ťahák a ja som sa celý tyzden až do nasledujúcej hodiny trápila, čo so mnou spraví a ona sa len spýtala načo som ho mala:D A pritom je riadna sekera, tak som bola prekvapena. To znamena, že aj tvoja profka by mohla byť zhovievava, nie?:) Potom daj vedieť:) Oh, máš šťastie, že už máš stvrtocnu z matiky za sebou, mňa to čaká až zajtra:/ plus sloh z neminy, tematicky celok z obcianky, slovíčka z angliny a taktiež sloh zo sloviny. Krásny život, čo ti poviem:D Takže s tymi testami ťa chápem:) A netrápte sa, že nemáte čas, my tých pár dní vydržíme:)
    P.S.: Držím palce na súťaži!!:) xx

    ReplyDelete
  4. :D :D :D :D prečo som tento článok nenašla skorej ? :D mi mohol zlepšit naladu pred dneskajšou chémiou :DD ved tí mimozemštania sú super .a otvor v chodidle tieš originálny nápad .kto by to od Ad...čakal :D . ohohooo už nech je pondelok :D teším sa na časti ..strááášne.a harold neni hajzel .:D možno hej ..ale dokonalý hajzel :D . a zajtra slovinu dáme ako nič ...na 3 ku apson dúfam :D -rozmýšlam že ako sa budem podpisovat ..a jedine čo mi napada je 1Dfuckmeinthekitchen soo .-1Dfuckmeinthekitchen .:D

    ReplyDelete