Thursday 27 September 2012

Maruš !

Možno ste si všimli, možno nie, že Kika sa chystala robiť akúsi 3O dňovú "bloggerskú výzvu"... Ale jej to nevidalo, nemá čas a tak to zmazala :D ...preberám teda iniciatívu ja ! :)

Ona sa vás pýtala, či by vás to zaujímalo, ja nebudem :D ...či to čítať budete alebo nie, je čisto na Vás, každopádne mňa baví kecať a témy sú fajn :) Takže, prečo nie ?

Téma No.1... Moja fotka, spolu s pätnástimi faktami o mne :)



Tak to máte rovno dve fotky ! :D ...jedna z diaľky, jedna z blízka :) Tá prvá je fotka zo včerajška, boli sme s Laudikou na poli našom :D ...druhá je by Katarína, z tej osudnej noci keď u nás spala :)

A teraz tie fakty...

1. Som blondýna telom i dušou (rsp. mysľou) a som nato hrdá ;D ...chodím večne strapatá, pokusy skrotiť moje vlasy ma prestali baviť... :D ...a popravde, som spokojná :)
2. Vrieskam. Alebo skôr kričím, či hučím... Neviem, čo je najvhodnejší výraz :D ...mám prenikavý hlas, ktorý náš pán fyzikár "miluje". Hodinu už tri roky začína jeho obľúbenou replikou... "zase piští" :D ...je mi to jedno :) ...vlastne to beriem skôr ako dar :) ...vetu buď tichšie, už akosi nevnímam, Katarína o tom vie svoje :D
3. Najviac z našej rodiny si rozumiem s dedom :D ...volám ho bratino, alebo deduško, alebo len dedo :) ...hlas mám po ňom :D ...je komické vidieť nás dvoch pri sebe, navzájom si kričíme, že nekrič ! :D ...dedo ma naučil veľa, hlavne blbostí, máme spoločný zmysel pre humor, sme proste rovnaký... už som to tu niekde spomínala, ale keby som na sebe chcela niečo zmeniť, vybrala by som si oči ako má môj dedo :) ...také krásne tmavohnedé až čierne oči sa hľadajú ťažko :) ...máme spoločné názory, reakcie a hlasný smiech... milujem naše spoločné víkendy, sedenie pri ohni... :)
4. Som neskutočný žrút :D ...patrične sa to odzrkadľuje na mojom fiktívnom tehotenstve :D :D :D čakám totiž opicu :D
5. V živote mám troch ľudí, ktorích sa skutočne neskutočne bojím... Mám problém zniesť ich, alebo sa im len pozrieť do očí... Príde mi to trochu divné...
6. Za celých 13 rokov som nezistila, aké som znamenie :D ...21. máj je deň, kedy sa láme znamenie býk a blížencov... Vtedy som sa narodila, a vážne netuším či som jedno alebo druhé :D ...ale charakteristika nesedí ani na jedno :))
7. Jednéjo dňa sa určite dostanem na Tommorowland (najväčší svetový festival najlepších DJ-ov)... vyložila som karty na stôl, a brat niekoľko rokov dopredu vie, že ma tam berie :D :D on už je dospelý !!

  8. Bude to znieť sebecky, ale keď fakt tak fakt :D ...rada na seba pútam pozornosť :) ...mám to po  dedovi, zdedila to aj sestra a spolu sa nám to darí byť stredobodom pozornosti :D
9. Som narcis :D (nie až taký akútny prípad, uvádzam, že som rada strapatá :D :D)
10. ...Adriana zo SIM, je ja v čiernovlasom prevední :)
11. ...pravú najlepšiu kamarátku, som spoznala až minulý rok... :)
12. ...Ak niečo nenávidím, tak to, že si niekto neváži sám seba... Prieči sa mi keď vidím zakomplexované osoby, ktoré urážajú samé seba, baby, ktoré si režú žily a podobné veci... Nie, neberte to zle, títo ľudia pre mňa nie sú zlí alebo menej cenní... Skôr ma štve aký prístup majú sami k sebe, a ja to nemôžem zmeniť... Jedna kamarátka, si rezala ruky kôli chalanovi, hovorila o sebe škaredé veci, nakričala som na ňu... Surovo som jej vysvetlila, ako to vidím a vôbec všetko... Takýto svoj počin už nikdy nezopakovala... Aj keď, kto vie čo bude ďalej...
13. ...ešte som nemala chalana, a som rada ! :D ...mám len 13, to počká :)
14. ...mám prirodzenný pud byť veselá :D ...rada sa rehocem (mix smiechu a vreskotu :D) na celý väčší priesotorvý územný celok :D cháp ako školu, dom, ulicu..., môj rehot to je taký svojský pazvuk, ktorý sa začína zvísknutím :D ...aj kýchanie začínam zvísknutím :D :P (už mám aj poznámku za kýchnutie ! pche :D)
15. ...som zasnívaná, vždy a všade... moje nereálne a šibnuté predstavy potom často čítate v príbehoch z môjho pera :) :D ....mám veľké sny a ciele, dohody, ktoré uzatváram sama so sebou... proste veci, ktoré treba v živote stihnúť! :D

...Adriana bude buď dnes ale veľmi neskoro alebo rovno zajtra :D ...k tomu vyššie sa asi netreba veľmi vijadrovať :) :D

See you soon, your Red Gummy Bear ! :D

3 comments:

  1. zaujímavé, vidieť ťa z tohto "pohľadu" :D nikdy by som ťa netypovala ako hlasného človeka :D na mňa si pôsobila... hmm, pokojne :D normálne ma teraz štve, ako ťa nepoznám :) už sa na toto teším :) mňa prešli nervy po druhom dni :D začínam to ľutovať, ale viem, že by som to ani náhodou nestíhala :D tak držím palce, nech ti to vydrží až dokonca :* love ya babe, what would I do without u?? i would be here embarrassing myself :D

    ReplyDelete
  2. :D:D:D tak toto ma rozhodne bude zaujímať :D a teším sa na SIM dúfam bude už dnes :D

    ReplyDelete
  3. Súhlasím s Kikou - Maruš ty nevyzeráš ako hlasný, upišťaný človek - takže v najbližšej dobre si to musím overiť :)
    13. bod sa mi veľmi páči (ale to všetky) - máš čas zlato :) užívaj si kým sa dá a je možné všetko :)
    keď to čítam - na jednej strane sme si podobné, no na druhej vidieť veľmi veľký rozdiel :) ( prečo?) :)) <3 like it, a veľa trpezlivosť s ďalšími dňami.. teším sa na 2. :)

    ReplyDelete