Saturday 11 August 2012

Please, don't kill me babes...

Kým začnete čítať, some music, prosííím, pustite si.


Rozmýšľala som... Viem, neuveriteľné, že to vravím ja, ale predsa. Mala som sen. A nebola to kravina, vlastne mi to povedalo, čo ďalej. Stretla som sa s Maruš a rozprávala som jej, čo ďalej s príbehom. A hovorila som jej také veci, čo som predtým sama nevedela. Fakt to bolo divné, ale spýtala som sa jej, čo by povedala, keby si dám pauzu s OMT a hodím sem niečo iné. Len si nepamätám, čo mi odpovedala. Ale teraz som si na to spomenula a chcem to vyskúšať. Čiže... OMT netuším čo a ako, viem presne vám povedať posledné vety z nasledujúcich troch kapitol a to je všetko, neviem, čo s tým ďalej. Ale rozmýšlam. Keď si to vyjasním a niečo zosmolím, je to tu. Zatiaľ otázočka: Poznáte Hot Chelle Rae?


Zľava Jamie, Nash, Ryan a Ian 







Few pictures. Prečo sú tu? Lebo ich mám veľmi rada, ich hudba je skvelá, majú neuveriteľné texty, krásny spev... A priznajme si to, nevyzerajú najhoršie :D A pri hudbe týchto chlapcov vznikol námet na nový príbeh. Raz som ich počúvala a tak ma to napadlo. Snažila som sa nejako do toho "natlačiť" 1D, ale nehodia sa tam, nie je to o nich, je to jednoducho na mieru pre HCR. Maruš, pamätáš, čo som ti vravela a o tom príbehu, čo mám ďalej? S Liamom a Harrym? Toto je ono, len v pôvodnej verzií. Pretože s 1D sa to nedá a nedáva to zmysel. Jednoducho tam nepasujú :/ Čiže, chcem sa Vás spýtať, čítali by ste aj o týchto chlapcoch? Pridávam pár fotiek a nejaké songy, nech tušíte, čo sú zač :) Prosím Vás o vyjadrenie sa v komentári. Ak ste za, čakajte prvú časť už večer :) 

Myslím,. že toto by mala byť pieseň Tonight, tonight. Nepatrí medzi moje obľúbené, ale väčšine ľudí sa práve táto o d nich páči najviac. A ten klip je skvelý :D


 Čiže, toto je Ryan. Zlatý, nie??
Zasa Ryan, milujem jeho tetovania. Hlavne to, čo má na krku.



Ian, Nash, Ryan a Jamie. Na tej prvej fotke je Ian úplne na žožratie :)


Ryan a Nash








Ian 


Nash a Ryan :D



Jamie :)





A ešte dve úplne geniálne pesničky. Whatever a downtown girl. Najkrajšie, milujem ich. Prosím, vypočujte si ich, nech viete, o kom to chcem vlastne písať a napíšte mi, či by ste si to prečítali.
Luna Lovegood

P.S. Niektoré obrázky som ukradla od Tami, dúfam, že sa na mňa nenahnevá, ale nemohla som také pekné už nájsť. Ak vadí, tak to hneď zmažem, sľubujem.

6 comments:

  1. Jasné, kto by o nich nepočul? :D ja určite, sú úžasný ;) :D

    ReplyDelete
  2. áno áno áno!! Súhlasíííííííím!!! :***

    ReplyDelete
  3. ja by som chcela pokracovanie OMT.://

    ReplyDelete
    Replies
    1. aj to bude, len musím prísť na to, o čom vlastne :) ale budem pridávať oboje :) sľubujem

      Delete
  4. Ja o tejto skupine počujem fakt prvý krát :) niektoré pesničky majú fakt pekné ale žiadnu skupinu som si nikdy neoblubila ako 1D :DD mohla by si skúsiť dať tu neaký príbeh o nich...píšeš fakt pekné príbehy tak si nemyslím že záleží na tom kto je v tých príbehoch ale ako ich napíšeš :)bye :)
    *Nicole*

    ReplyDelete
    Replies
    1. samozrejme, aj pre mňa je a vždy bude 1D na prvom mieste :D som rada, že schvaľuješ a dúfam, že sa bude páčiť :*

      Delete