Monday 30 July 2012

She's mine! 15


ADRIANA

Na papiery tento krát stáli dve slová napísané obrovskými tlačenými písmenami.

"SPRAVÍM TO !"

Zapálila som si dole hlavou, od nervozity upratala celú izbu, bola som prekvapená koľko to trvalo. Naskladať oblečenie do skrine, pozbierať smeti a vôbec všetko ostatné. Potom mi pohľad padol na zaváraninový pohár odkopnutý pri dverách, ktorý je tu ešte z čias odchodu do Brazílie. Ďalší nápad som dostala. Dievča tebe to dnes myslí ! Obliekla som si prvé májové veci, ktoré mi padli pod ruku a utekala za Priscillou. Veď ešte nepočula o mojich zážitkoch.

LOUIS

Adriana týždeň po príchode chytila druhý dych. Bola ako hurikán, nikto ju nevedel zastaviť. Nasadila vražebné tempo. Raz sa prirútila domov a kričala ako o dušu.

"Mám recept od Priscilli. Jupíííí. Niall rozbiehame biznis. Už nás vidím o rok. Adriana & Niall a.s alebo s.r.o. ? To je jednóó ! Budeme najlepší zavárači uhoriek na sveteee !"

Hodila sa mu okolo krku a ťahala ho do kuchyne. Mhm, toto bude biznis storočia, myslel som si a sledoval, ako sa zohýňa k skrinke s pohármi a v obtiahnutej sukni vyniká jej chrumkavý zadok. Veľmi rýchlo sa však tá Adriana & Niall company rozpadla. Hlavná riaditeľka a konateľka zistila, že jej kuchár zje polovicu uhoriek kým ich zavarí. A nikto nemal dostatočne krásne etikety na poháre. My sme sa len smiali. Chudák Niall bol pod papučou svojej šéfky. Inokedy sa rútila rýchlosťou svetla dole po schodoch. V tej jej námorníckej košeli, pre zmenu bosá a s mokrými vlasami. Lesklé, vlnité a voňavé nadskakovali ako ona. A znova kričala.

"Zayyyyn. Mám to ! Idem napísať knihu ! Jiiiii..."

Vyskočila na gauč, poriadne po ňom poskákala a rútila sa cez nás k Zaynovi. Stehná pod tou košeľou boli ako návnada pre býka a keď ešte rozpažila ruky aby sa nezrútila odhalila kus čiernej čipky, čo sa jej spodného prádla týka. Bronzové, hladké nohy a zadok... BožeTommo, je to Adriana ! Videl to aj Harry vedla, podrazil jej nohu a padla na Zayna. Ten ju zachytil za tie dráždivé stehná a nechápal čo sa deje.

"Bude to trhák ! Bestseller ! Rowlingová na mňa nebud mať. Cha ! A ty budeš hlavná postava."

Kričala a smiala sa pričom sa jej tá košeľa vyhrnula ešte vyššie. No tak... Eleanor človeče, Eleanor. No písanie knihy skončilo ešte rýchlejšie ako zaváranie uhoriek. Zhorel jej notebook, ktorý následne vyhodila von oknom. Prehlasovala, že kniha o Zaynovi by bola nuda. Samozrejme, nezabudla nám to oznámiť len v tej košeli, odhaľujúc celé nohy a pri rýchlejších pohyboch aj zadok. Keď som sa donútil odtrhnúť pohľad a pozrieť vyšie, namiesto tváre som sa dostal len po výstrih košele a nevyhol sa otázke, či má vôbec pod ňou niečo. Časť mňa dúfala, že s zohne a ja budem mať nepochybne nezabudnuteľný výhľad. No nestalo sa, namiesto toho sa na päte zvrtla, pričom sa spodok košele zdvihol a odhalil ten najmenší kúsok spodného prádla, aký som kedy videl. Pokoj Tommo! Eleanor, nezabudni! Ďalší pracovný ošial prišiel v klude. Zniesla sa opäť dole tými schodmi ako princezná. V rúžovej obriahnutej lesklej sukni. Mala bielu košeľu, obyčajnú. Lenže ona nikdy nič nerobí obyčajne, namiesto zapravenia si spravila uzol na páse, obula si jedny z tých zabijackých topánok a silónky. Vlasy si zložito očesala, odkiaľsi vytiahla okuliare (asi aby vyzerala inteligentnejšie) a oznamovala.

"Stojí pred Vami nová riaditeľka módy pre Elle."

"Takže ideš prvý krát do práce ?"

"Nie. Ešte len si ju idem vybojovať. Drž mi palce."

Dala mu pusu na obe líca a mňa zase chytil ten pocit, že je na zožratie. Avšak riaditeľka módy sa nekonala potom čo povedala šéfredaktorke, že má gate ako smetiarka, mysliac si, že je sekretárka. Tak prišla s plačom domov, že je jej súdené ožierať sa v noci po puboch a že na nič nie je dobrá. Jej posledné nádeje vyhasli keď ju vykopli z pochybnej pouličnej tamečnej skupiny pretože tam všetko chcela organizovať sama. Vtedy sa obliekla do voľných červených šiat s výstrihom asi až dakde pri kolenách, od ktorého som nedokázal odtrhnúť oči, vyžehlené vlasy si začesala dozadu takým tým spôsobom ako to robili v X-FACTORE a z nosom zapichnutým v oblakoch sa išla baviť. Zayn sa vtedy naľakal a ťahal nás aby sme mu s ňou išli pomôcť, čo aspoň mne, nerobilo problem. Ak bude tancovať v tých šatách (a zo Zaynovho aj jej rozprávania som vedel, že bude), rozhodne to bude stáť za to. Taký výstrih sa pri jej šialených pohyboch na mieste neudrží a… Následovali sme ju do baru a "nenápadne" si sadli o stôl ďalej. Sledovali sme ju tam tri hodiny ako tancuje s pár ľuďmi na latinské pesničky a tie šaty lietajú okolo nej. Prudkosť a dokonalosť jej pohybov vyrážala dych keď k tomu dodala tú važnú tvár, jej boky sa vlnili v rytme a lákali ešte viac, nedalo sa od nich odtrhnúť oči, zhypnotizovane som sledoval ich plynulé a sexy pohyby. Občasne strčila jazyk do úst nejakého blonďavého, ktorý potom na hodinu stratil dych aj reč a ja by som mu bol najradšej vrazil. Nedokázal som sa zbaviť predstavy jej určite šikovného jazyka v mojich ústach, kým moje ruky by sa dotýkali jej bokov, blúdili po jej tele a cítili každý kúsok jej nebezpečne lákavého tela. Zayn videl, že nič vážneho nedovádza ani nijak extrémne nepije tak odišiel aj s ostatnými. Len ja som ostal s výhovorkou, že zaplatím a pôjdem za Eleanor. Chvíľu som ešte s pôžitkom sledoval vlnenie jej bokov na parkete, vychutnával si, že tu nie sú chalani, aby som si musel dávať pozor, či ma nevidia. No keď opäť jej jazyk skúmal ústa blonďáka a pomaly sa vytrácali kamsi do zadnej časti baru, musel som zasiahnuť. Nie však skôr, ako som pre odvahu do seba hodil dva maličké poháriky neznámeho alkoholu stojace stále na stole a niekoľko bankoviek položil pod jeden. To, čo ma donútilo odísť nebola odvaha nadobudnutá alkoholom, ale skôr stále nebezpečnejšie Adrianine pohyby. Zahnal som predstavu, že tie ruky, čo skúmajú jej zadok milimeter po milimetri sú moje a prišiel k nim. Nevedel som, čo mám vlastne povedať, no keď som ich odtrhol od seba, Adriana mi to uľahčila a predbehla ma. „Čo je, Dokonalý, žiarlime?“ spýtala sa drzo, pozrela tými obrovskými očami priamo do mojich a rukou mi prešla po líci, zastavujúc sa pri kútiku mojich úst.

3 comments:

  1. už som vravela, je to dokonalé! :) tie povolania sa mi úplne najviac páčili! krása, teším sa na tú ďalšiu ♥

    ReplyDelete
  2. Juchú! :D Louis sa rozčertil :D perfektné to je, rýchlo ďalšiu! :) parádne! :*

    ReplyDelete