Monday 16 July 2012

Hey there!


Dúfam len, že sa nezdravíme samy sebe. Teraz by to chcelo asi nejaké tie rečičky (také tie otrepané, akými sa väčšinou začína), ale, nič nás nenapadá. Tak len toľko, že dúfame, že si možno raz niekto pozrie tento blog, nechá komentár, či sa mu to páči alebo nie a my budeme happy. Samy sme zvedavé, čo z tohoto vznikne, pretože je to blog dvoch ľudí, ktorí sa nikdy nestretli (a pravdepodobne sa ani v blízkej dobe nestretnú(ale nie, buďme optimisti)) v každom prípade, niekoľko chatov cez fb do večera (alebo, lepšie povedané do rána) a aha čo vzniklo. My si však myslíme, že to bude fungovať, samy sa necháme prekvapiť, čo z toho nakoniec bude. Pretože sme sa jednoducho našli, poznáme sa niekoľko dní a máme toho spoločného... veď si pozrite naše pozadie, to nás vystihuje, veci, ktoré máme obidve rady (okrem koní, ktorých sa Kika bojí, ale tak na obrázku sú pekné, nie?)

Ako povedala Kikuš, samé sme zvedavé, ako to dopadne. Blog dvoch ľudí, ktorý sa spoznali pomocou iného blogu. Nikdy sa nevideli, ale tvoria spolu. Dohadujeme sa na facebooku, posielame si fotky a všetko, čo nás napadne. Radíme sa a navzájom čítame vlastné príbehy. Založili sme teda blog (je to hlavne Kikina práca :*) a chceme mu vfúknuť život. Byť tu ako rodina, aj keď sme sa nikdy nevideli. Deliť sa s Vami o to, čo napíšeme, lebo písanie je to, čo nás baví, ale aj o dňoch, ktoré boli možno super a možno nanič. Píšeme rady a z lásky, preto Vám chceme ukázať, čo z toho vzniká. V našich príbehoch sa skrývajú naše sny a predstavy, doplnené detailami. O 1D, ale aj bez nich. Momentálne sa tešíme na skvelé čitateľky, ktoré dúfame, že prídu a my budeme šťastné už len preto, že ste klikli na Throught the pink glasses. Vidieť svet cez ružové okuliare, to je 6. zmysel nás, ktorí píšeme. ;D Blog, ktorý "dýcha armosférou". To je naše predsavzatie.

P.S. Maruš veľmi mrzí, že na koláži nie je saláma, ktorú miluje.


A toto sme my :)


4 comments:

  1. ooo, dve talentované ženy sa spojili a majú blog! tak toto bude pecka! :) som zvedavá, čo povymýšľate ;)x

    ReplyDelete
    Replies
    1. jedna údajne talentovaná žena ťa miluje a ďakuje ti :) aj ja som zvedavá, čo povymýšľame :) love yaa xx♥

      Delete
  2. nemôžem sľúbiť, že poviedky budem čítať lebo na to fakt nemám čas.. ale blog navštívim určite každý deň. I like it! (like that. haha) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujééém :) som za to veľmi vďačná :*

      Delete